چسب پلیمری بتن مخصوص آیینه

خصوصیات :
محصولی بر پایه رزین آکریلات است که پس از استفاده بتن را سخت و مقاوم نمود و مانع نفوذ آب و دیگر املاح به داخل آن می‌گردد . اینچ است نوعی ایجاد لایه‌های پلیمر و به هم پیوستن بتن را  در مقابل شرایط جوی نامناسب و حرکات ارتعاشی مقاوم می‌نماید.


محدوده کاربرد :
    پوشش برای تراشه‌ها و لایه‌های سیمانی
    ملات‌هایی بر پایه سیمان و آهک
    پوشش های ضدآب برای مخازن ، آب‌انبارها ، مخازن نگه‌داری و استخرهای شنا
    پوشش‌دهی یا شکل دهی مجدد ملات برای مناطق تعمیری مانند پوشش های آسیب دیده بتن
    ملات پیونددهنده برای تعمیر بتن
    دوغاب کاشی‌کاری
    ملات برای اتصال اجزای پیش‌ساخته
    ملات برای لبه ‌سازی و پر کردن اتصالات ساختمانی پوک شده
    کف‌پوش بتنی
    افزایش مقاومت تنشی و سایشی بتن


مزایا :
    سبب چسبندگی ملات و بتن حتی بر روی سطوح صاف می‌شود .
    ملات را ضد آب می‌سازد .
    افزایش مقاومت بتن در مقابل کشش و سایش
    کار کردن در تماس دایمی با آب و آب دریا را امکان‌پذیر می‌سازد.
    انقباض، تشکیل ربزترک و پودر شدن را کاهش می‌دهد .


مشخصات :
    نوع : مایع سفید شیری
    دانسیته : 1/01±0/02 در دمای 20℃
    انحلال در آب : کاملاً محلول در آب
    PH : 7±2

دستورالعمل:
    سطح باید تمیز، سالم ، عاری از گردوغبار باشد و هیچ یک از ذرات روغن ، ترکیبات عمل‌آوری یا رنگ بر روی آن وجود نداشته باشد


روش اجرا :
پوشش‌های سنتی :
    یک قسمت سیمان را با یک قسمت ماسه (0تا 3 میلیمتر) مخلوط کنید.
    مخلوط بالا را با محلولLATEXنسبت 1 به 1 تا 1 به 7 مخلوط کنید تا به درجه غلظتی شبیه خامه برسد.
    یک پوشش محکم بر روی سطح مرطوب اعمال و ذرات را صاف کنید.
    پیش از اعمال پوشش پایه / بدنه، به پوشش کلیدی زمان دهید تا سفت شود.
پوشش مایع اتصال دهنده  :
بتن سنتی :
    یک قسمت سیمان را با یک یا دو قسمت ماسه (0تا 3 میلیمتر)مخلوط کنید .
    مخلوط حاصل را با محلولLATEXمخلوط کنید تا یک مخلوط خمیری به دست آید .
    خمیر به دست آمده را به وسیله یک قلمو و یا جارو بر روی سطح مرطوب اعمال کنید .
    بتن یا نوار را بر روی این پوشش کلیدی تازه ایجاد شده ، اعمال کنید.
آب بند کننده و افزایش کارآیی بتن ها و ملات ها
    از محلول رقیق شده LATEX به جای آب استفاده کنید.


اقدامات احتیاطی :
    پیش از مصرف به خوبی تکان دهید.
    محصول را در شرایط دور از یخبندان نگهداری کنید.
    اگر این محصول به طور اتفاقی منجمد شد، آن را در دمای بالای 20 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و پس از چند ساعت، به خوبی تکان دهید تا از توزیع یکنواخت اجزای آن مطمئن شوید.
    جابه‌جایی این محصول کاملاً ایمن است.